Innebandyklubbor

Välkommen till Innebandyarenan när det är dags att köpa ny innebandyklubba! Vi erbjuder ett brett sortiment av innebandyklubbor för elitspelare, motionsspelare, barn och ungdomar. Här hittar du innebandyklubbor från Exel, Fat Pipe, OxdogRealstick, Republic, Salming och Wooloc och för att göra den enkelt att hitta rätt innebandyklubba för dig som har barn som lirar innebandy, har vi samlat alla innebandyklubbor för barn och junior på ett och samma ställe.

Är du osäker på vilken klubba som passar dig allra bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt i djungeln av klubbor!

Innebandyklubbor Det finns 88 produkter.

Underkategorier

 • Exel

  Köp din innebandyklubba från Exel hos Innebandyarenan. I vårt sortiment av innebandyklubbor från Exel hittar du Gravity, Helix, Square 1, X-Play, Doublecurve och The1. Exel har klubbor av högsta kvalitet till alla spelare.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din innebandyklubba från Exel!

 • Fat Pipe

  Köp din innebandyklubba från Fat Pipe hos Innebandyarenan. I vårt sortiment av innebandyklubbor från Fat Pipe hittar du G29, G-Bow, Jab, Boom, Orc och Wiz. Fat Pipe har klubbor till alla spelare och ligger alltid i framkant när det gäller utveckling.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din innebandyklubba från Fat Pipe!

 • Oxdog

  Köp din innebandyklubba från Oxdog hos Innebandyarenan. I vårt sortiment av innebandyklubbor från Oxdog hittar du Curve, Fusion, Iroc, Storm och Viper Superlight. Oxdog har klubbor fulla med högteknologi till alla spelare.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din innebandyklubba från Oxdog!

 • Realstick

  Realstick är ett finskt klubbmärke som bland annat de finska stjärnbröderna Mika och Mikko Kohonen spelat med. Här hittar du ett kanonerbjudande på deras klubbmodell Onizero. Endast 349:-! Det gäller alla färger och längder så långt lagret räcker!

  mika och mikko kohonen med varsin realstick

 • Republic

  Köp din innebandyklubba från Republic hos Innebandyarenan. Innebandyklubbor från Republic innebär högsta kvalitet och spelkänsla.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din innebandyklubba från Republic!

 • Salming

  Med en innebandyklubba från Salming får du alltid en klubba som ligger i framkant av utvecklingen. Salming erbjuder innebandyklubbor med raka skaft, men har även klubbor med så kallad "kick zone" och "tip curve" för ökad skottkapacitet. Vi har innebandyklubbor från Salming för barn, junior och senior i sortimentet.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din nya innebandyklubba från Salming! 

 • Wooloc

  Köp din innebandyklubba från Wooloc hos Innebandyarenan. I vårt sortiment av mycket prisvärda innebandyklubbor från Wooloc hittar du Force Winner och X-Plus. Wooloc har klubbor som lämpar sig bra för ungdomar, skolor och kompisgäng som spelar innebandy.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din innebandyklubba från Wooloc!

 • Innebandyklubbor för barn

  Här hittar du alla våra innebandyklubbor för barn och ungdomar. För att underlätta ditt köp av innebandyklubba till barn samlar vi alltså alla barnklubbor här, oavsett klubbmärke. Hitta och köp alltså innebandyklubbor för barn hos här!

per sida
Visar 1 - 48 av 88 artiklar
Visar 1 - 48 av 88 artiklar