Blindsave Protection Vest Long Sleeve

Vi har nu ytterligare en skyddsväst i vårt sortiment av målvaktsskydd. Om vi nu kan kalla en långärmad tröja för väst. 🙂

Det är i alla fall en mycket högkvalitativ skyddsväst från Blindsave som förutom att ge ett bra skydd har något som kallas Rebound Control. Det innebär att det stötdämpande materialet på framsidan har egenskapen att skotten dämpas så pass mycket att returen från bollen inte studsar iväg, utan faller rakt ned så det blir enkelt för målvakten att greppa den.

Utöver skyddet på västens framsida är den även utrustad med bra skydd för under- och överarm samt inbyggt armbågsskydd. Det sitter dessutom ett litet halsskydd på skyddsvästen.

Köp Blindsave Protection Vest Long Sleeve här!

Blindsave Protection Vest Long Sleeve

Följ oss på:

 • Facebook
 • Instagram

Lite nya klubbor

Var har fyllt på butiken med några fler klubbmodeller.

Först ut är Fat Pipes Senaste tillskott All Black G27 med nya bladet Bone. En mycket snygg och spännande innebandyklubba.

Sedan har vi fyllt på med några andra seniorklubbor från Exel och Salming och det roliga med dem är att de går direkt in som reaklubbor.

Dessutom har vi prissänkt alla gröna klubbfodral från Oxdog.

Fler klubbor presenteras inom kort och då rör det sig om ungdoms- och juniorklubbor.

fatpipe all black g27 bone

Följ oss på:

 • Facebook
 • Instagram

Norrköping Innebandycup

6-8 januari kommer Norrköping Innebandycup gå av stapeln i ett flertal hallar i Norrköping. Vi kommer att finnas på plats i Mässhallen under hela cupen och alla besökare kommer att kunna köpa innebandyklubbor, målvaktskläder, väskor, blad, grepplindor och annan utrustning till kanonpriser.

Vi ser fram emot att möta alla härliga innebandylirare och om du inte själv deltar i turneringen är du givetvis välkommen att titta förbi och ta del av våra erbjudanden.

Väl mött i helgen!

norrköping innebandycup 2017

Följ oss på:

 • Facebook
 • Instagram

Prisvärda målvaktspaket

Nu har vi valt att sätta ihop paket av målvaktskläder till ett mycket förmånligt pris. Har du tänk köpa ny målvaktsdräkt tipsar vi dig om att kolla över vårt utbud av målvaktskläder från Salming, Fatpipe, Exel och Oxdog.

Vi har färdiga paket får både seniorer och ungdomsspelare och det finns med både vadderade och ej vadderade tröjor.

målvaktskläder

Nu erbjuder vi prissänkta paket med målvaktskläder i webbutiken.

Följ oss på:

 • Facebook
 • Instagram

Salming Q5 KickZone Kim Nilsson 70 Edition

Den som letar efter en snygg innebandyklubba med egenskaper som ger lite extra tryck i skottet och ändå har bibehållen spelkänsla bör titta lite närmare på Salming Q5 KickZone Kim Nilsson 70 Edition. Som namnet avslöjar används klubban av svenska landslagsstjärnan Kim Nilsson.

Innebandyklubban har en så kallad KickZone på nedre delen av kolfiberskaftet och den ger en extra pisksnärtseffekt i skottet.

Bladet på klubban är Salmings senaste i raden av alla innebandyblad, Q5 Blade. Q5 är designat för att i princip passa alla olika spelartyper. Bladet är en jämn skålning utmed hela längden och i centrum på bladet sitter en så kallad Sweep Spot. Detta tillsammans med bladets vridstyvhet ger ett hårdare skott, men även ökad bollkontroll och bättre känsla i spelet. Plasten i innebandybladet är Endurance (HDPE), vilket är ett mediumhårt material som ger låg friktion mot golvet och bra spelegenskaper.

Som på många andra innebandyklubbor från Salming sitter grepplindan Salming X3M Pro Grip längst upp på skaftet.

Köp Salming Q5 KickZone Kim Nilsson 70 Edition här!

Salming Q5 KickZone Kim Nilsson 70 Edition

Salming Q5 KickZone Kim Nilsson 70 Edition är en snygg innebandyklubba med skaft som ger extra kick i skottet!

Följ oss på:

 • Facebook
 • Instagram

Nya hjälmar från Exel

Nu har äntligen säsongens målvaktshjälmar från Exel anlänt och kommit ut i webbutiken!

Till denna säsong har Exel tagit fram en helt ny målvaktsserie och när det gäller hjälmar är det modellerna S100, S80 och S60 som gäller.

Gå gärna in på hemsidan och kolla över hela vårt utbud av målvaktshjälmar. Oktober ut erbjuder vi 20% rabatt på många produkter och så även på alla innebandyhjälmar.

målvaktshjälmar från exel

Följ oss på:

 • Facebook
 • Instagram