Utespelare

Välkommen till Innebandyarenans innebandysortiment för utespelare! Vi erbjuder ett brett sortiment av innebandyprodukter från varumärken som Exel, Fat Pipe, Oxdog, Salming, Realstick, Republic och Wooloc. För innebandyutespelarna erbjuder vi innebandyklubbor, innebandyblad, grepplindor, innebandyglasögon och olika typer av väskor

Har du några frågor kring några innebandyprodukter, eller saknar något i vårt sortiment, är du varmt välkommen att kontakta oss!

Utespelare Det finns 149 produkter.

Underkategorier

 • Innebandyklubbor

  Välkommen till Innebandyarenan när det är dags att köpa ny innebandyklubba! Vi erbjuder ett brett sortiment av innebandyklubbor för elitspelare, motionsspelare, barn och ungdomar. Här hittar du innebandyklubbor från Exel, Fat Pipe, OxdogRealstick, Republic, Salming och Wooloc och för att göra den enkelt att hitta rätt innebandyklubba för dig som har barn som lirar innebandy, har vi samlat alla innebandyklubbor för barn och junior på ett och samma ställe.

  Är du osäker på vilken klubba som passar dig allra bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt i djungeln av klubbor!

 • Innebandyblad

  Köp ditt nya innebandyblad hos Innebandyarenan. Vi erbjuder innebandyblad från varumärken som Exel, Fat Pipe, Oxdog och Salming. Utbudet är brett och vi har något som passar till alla som spelar innebandy.

  Välkommen till Innebandyarenan när det är dags att köpa nytt blad till din innebandyklubba!

 • Grepplindor

  Köp din grepplinda hos Innebandyarenan. Vi erbjuder grepplindor från varumärken som Exel, Fat Pipe, Oxdog och Salming. För dig som lirar innebandy kan en bra linda på din innebandyklubba vara skillnaden mellan att göra en godkänd och en bra insats. Därför är det viktigt att byta grepptejp med jämna mellanrum.

  Välkommen till Innebandyarenan när du behöver byta grepplinda på din innebandyklubba!

 • Innebandyglasögon

  Köp dina innebandyglasögon hos Innebandyarenan. 

  Från och med säsongen 2015/2016 måste alla barn och ungdomar som har B-licens och spelar innebandy bära innebandyglasögon vid allt matchspel. Vi erbjuder godkända skyddsglasögon för innebandy från etablerade varumärken som Exel, Fat Pipe, Oxdog och Salming, både för barn och vuxna.

  Skydda dina ögon från bollar och höga klubbor med moderna glasögon specialproducerade för innebandy och som finns i olika utformning och med olika färgkombinationer.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa nya innebandyglasögon!

 • Väskor

  Köp din nya innebandyväska hos Innebandyarenan. I vårt sortiment av väskor för dig som lirar innebandy finns vanliga sportväskor samt toolbags och klubbfodral från varumärken som Exel, Oxdog, Fat Pipe och Salming.

  Våra klubbfodral, toolbags och innebandyväskor finns i olika storlekar, för både junior och senior, samt i olika färger och modeller.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa toolbag, klubbfodral och innebandyväska. Här hittar du en väska som uppfyller just dina behov!

per sida
Visar 1 - 48 av 149 artiklar
Visar 1 - 48 av 149 artiklar