Innebandyklubbor

Välkommen till Innebandyarenan när det är dags att köpa ny innebandyklubba! Vi erbjuder ett brett sortiment av innebandyklubbor för elitspelare, motionsspelare, barn och ungdomar. Här hittar du klubbor från innebandymärken som Exel, Fat Pipe, Oxdog, Realstick, Republic, Salming och Wooloc och för att göra den enkelt att hitta rätt innebandyklubba för dig som har barn som lirar innebandy, har vi samlat alla innebandyklubbor för barn och junior på ett och samma ställe.

Det finns en hel del att tänka på vid köp av en ny klubba. Det mest grundläggande är om det ska vara en left- eller rightklubba. Enklast att beskriva detta är att om du håller högerhanden längst upp på skaftet och vänsterhanden en bit ned när du spelar ska du välja en left-klubba. Spelar du på motsatt sätt med händerna ska du således välja en right-klubba. Nästa viktiga sak som måste bli rätt är vilken längd på klubban det ska vara. En grundläggande riktlinje här är att skaftet ska räcka 5-10 cm ovanför naveln om du sätter klubban rakt ned med bladet mellan fötterna. Läs mer på följande sida för att välja rätt längd på innebandyklubban. Slutligen gäller det också att välja rät flex på klubbskaftet. Ju lägre flex desto hårdare skaft. Vanligast bland herrseniorspelare är en flex på 27 mm och på damseniorspelare 29 mm. När det gäller barn- och ungdomsklubbor brukar flexen vara väl anpassad till klubblängden.

Är du ändå osäker på vilken klubba som passar dig allra bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt i djungeln av klubbor och dess olika egenskaper!

Innebandyklubbor Det finns 97 produkter.

Underkategorier

 • Exel

  Köp din innebandyklubba från Exel hos Innebandyarenan. Vi erbjuder ett brett sortiment av innebandyklubbor från Exel både för senior, junior och barn. Nytt för denna säsong är att Exel har delat in innebandyklubbor i olika segment, där varje segment passar en specifik spelstil. Force betyder klubbor utvecklade att passa spelare som skjuter mycket, villa du ha en klubba som passar spelfördelaren ska du välja en klubba från Vision-serien och klubbor för allroundspelaren heter Pure.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din innebandyklubba från Exel!

 • Fat Pipe

  Köp din innebandyklubba från Fatpipe hos Innebandyarenan. I vårt sortiment av innebandyklubbor från Fat Pipe hittar du en av världens lättaste klubbor i Raw Concept, populära och högklassiga G-series samt en utpräglad skottklubba som Fat 24. Fatpipe har klubbor till alla spelare, såväl barn som seniorer, så hittar du enkelt den innebandyklubba som passar dig bäst.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa innebandyklubbor från Fat Pipe!

 • Oxdog

  Köp din innebandyklubba från Oxdog hos Innebandyarenan. Det som är lite speciellt med innebandyklubbor från Oxdog är att de innehåller olika typer av teknologi. Oxdog har exempelvis klubbor med curve-skaft, tipshape, powerrails och triadskaft. Det som kanske sticker ut allra mest är deras Stick Balance System som gör att du kan justera vikten och tyngdpunkten på din klubba. Oxdog har givetvis innebandyklubbor får barn, junior och senior i utbudet.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din innebandyklubba från Oxdog!

 • Realstick

  Realstick är ett finskt klubbmärke som bland annat de finska stjärnbröderna Mika och Mikko Kohonen spelat med. Här hittar du ett kanonerbjudande på deras klubbmodell Onizero. Endast 199:-! Det gäller alla färger och längder så långt lagret räcker!

  mika och mikko kohonen med varsin realstick

 • Republic

  Köp din innebandyklubba från Republic hos Innebandyarenan. Innebandyklubbor från Republic innebär hög kvalitet och mjuk spelkänsla.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din innebandyklubba från Republic!

 • Salming

  Med en innebandyklubba från Salming får du alltid en klubba som ligger i framkant av utvecklingen. Salming erbjuder innebandyklubbor med raka skaft, men har även klubbor med så kallad "kick zone" och "tip curve" för ökad skottkapacitet. Vi har innebandyklubbor från Salming för barn, junior och senior i sortimentet.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din nya innebandyklubba från Salming! 

 • Wooloc

  Köp din innebandyklubba från Wooloc hos Innebandyarenan. I vårt sortiment av mycket prisvärda innebandyklubbor från Wooloc hittar du Force Winner och X-Plus. Wooloc har klubbor som lämpar sig bra för ungdomar, skolor och kompisgäng som spelar innebandy. Våra klubbor från Wooloc säljs dessutom i flerpack till mycket förmånligt pris.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din innebandyklubba från Wooloc!

 • Innebandyklubbor för barn

  Här hittar du hela vårt sortiment av innebandyklubbor för barn och junior. För att underlätta ditt köp av innebandyklubba till barn samlar vi alltså alla barnklubbor för innebandy här, oavsett varumärke. Hitta och köp alltså innebandyklubba för både små och stora barn här!

  Är du osäker på vilken längd på klubban du ska köpa? Kolla in vår guide där du hittar rätt längd på innebandyklubban.

per sida
Visar 1 - 48 av 97 artiklar
Visar 1 - 48 av 97 artiklar