Innebandyblad

Köp ditt nya innebandyblad hos Innebandyarenan. Vi erbjuder innebandyblad från varumärken som Exel, Fat Pipe, Oxdog och Salming. Utbudet är brett och vi har något som passar till alla som spelar innebandy.

Välkommen till Innebandyarenan när det är dags att köpa nytt blad till din innebandyklubba!

Innebandyblad Det finns 66 produkter.

Underkategorier

 • Exel

  Köp ditt innebandyblad från Exel hos Innebandyarenan. I utbudet av blad från Exel hittar du Air, Vision, Ice, Megalomaniac och X-Blade. Exel har blad som är soft eller medium och har modeller som är anpassade för alla spelartyper: skyttar, spelfördelare och tekniker.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa ditt innebandyblad från Exel!

 • Fat Pipe

  Köp ditt innebandyblad från Fatpipe hos Innebandyarenan. I vårt sortiment av blad från fatpipe hittar du Jab, Boom, Orc, Wiz, Hole, Rage och Jai-Alai i olika färger. Fatpipe är erkänt duktiga på att ta fram innebandyblad och har något blad för alla spelartyper.

  De flesta av av Fatpipes blad är gjorda i ett plastmaterial som kallas PE, vilket är mediumhårt. De har dessutom blad om är hårdare och de är gjorda i PE-h. Sennaste nytt när det gäller innebandyblad från Fat Pipe är att de har Jab och Orc gjorda i PP, vilket ger en softare och bättre spelkänsla.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa ditt innebandyblad från Fat Pipe!

 • Oxdog

  Köp ditt innebandyblad från Oxdog hos Innebandyarenan. I vårt sortiment av blad från Oxdog hittar du Avox, Delta och Block. Som vanligt när det gäller Oxdog hittar du speciell teknologi i en del av deras blad. Exempel på det är att vissa blad är berikade med kolfiber strax under infästningen för skaftet. Detta för att göra bladet hårdare vid skottögonblicket.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa ditt innebandyblad från Oxdog!

 • Salming

  Köp ditt innebandyblad från Salming hos Innebandyarenan!

  Salming har en rad populära blad och det hela började egentligen med Quest, ett populärt allroundblad med bra skottegenskaper. Utifrån detta utvecklades sedan en förfinad variant med liknande egenskaper, deras mycket populära Q1. Q2 i sin tur är ett typiskt skottblad och Q3 är framtaget för spelfördelaren. Det senaste i raden är Q5, ett allroundblad med extra hård vridstyvhet. Parallellt med dessa har dessutom Salming ett skottblad som heter Shooter.

  Salmings blad återfinns i tre olika plastmaterial som har lite olika egenskaper. Endurance (HDPE) är ett mediumhårt material med låg friktion och bra spelegenskaper. Bio Power (PP) är producerat av 96% sockerrör, vridstyvt och ger oöverträffade skottegenskaper. Touch består till 50% av PP och ger en mjukare bollbehandling och bra spelegenskaper.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa ditt innebandyblad från Salming!

per sida
Visar 1 - 48 av 66 artiklar
Visar 1 - 48 av 66 artiklar