Innebandyglasögon

Köp dina innebandyglasögon hos Innebandyarenan. 

Från och med säsongen 2015/2016 måste alla barn och ungdomar som har B-licens och spelar innebandy bära innebandyglasögon vid allt matchspel. Vi erbjuder godkända skyddsglasögon för innebandy från etablerade varumärken som Exel, Fat Pipe, Oxdog och Salming, både för barn och vuxna.

Skydda dina ögon från bollar och höga klubbor med moderna glasögon specialproducerade för innebandy och som finns i olika utformning och med olika färgkombinationer.

Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa nya innebandyglasögon!

Innebandyglasögon Det finns 14 produkter.

Underkategorier

 • Exel

  Köp dina innebandyglasögon från Exel hos Innebandyarenan. I vårt sortiment av skyddsglasögon från Exel finns det snygga glasögon både för senior och barn i olika modeller.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa innebandyglasögon från Exel!

 • Fat Pipe

  Köp dina innebandyglasögon från Fatpipe hos Innebandyarenan. I vårt sortiment av skyddsglasögon från Fatpipe finns det moderna glasögon i varierade färgkombinationer både för barn- och seniorspelare.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa innebandyglasögon från Fat Pipe!

 • Oxdog

  Här hittar du snart innebandyglasögon från Oxdog.

 • Salming

  Köp dina innebandyglasögon från Salming hos Innebandyarenan. Vi erbjuder glasögon från Salming för barn, junior och senior. I sortimentet av glasögon från Salming finns ett par olika modeller och flera olika färger.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa nya innebandyglasögon från Salming!

Visar 1 - 14 av 14 artiklar
Visar 1 - 14 av 14 artiklar