Väskor

Köp din nya innebandyväska hos Innebandyarenan. I vårt sortiment av väskor för dig som lirar innebandy finns vanliga sportväskor samt toolbags och klubbfodral från varumärken som Exel, Oxdog, Fat Pipe och Salming.

Våra klubbfodral, toolbags och innebandyväskor finns i olika storlekar, för både junior och senior, samt i olika färger och modeller.

Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa toolbag, klubbfodral och innebandyväska. Här hittar du en väska som uppfyller just dina behov!

Väskor Det finns 36 produkter.

Underkategorier

 • Sportväskor

  Köp din sportbag hos Innebandyarenan. I vårt sortiment har vi sportväskor och ryggsäckar från Exel, Fat Pipe, Oxdog och Salming och du hittar dem i olika modeller och i olika färger. Det finns alltså en sportväska för alla behov och önskemål.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa ny sportbag för ditt innebandyspel!

 • Klubbfodral

  Köp ditt klubbfodral för innebandy hos Innebandyarenan. I vårt sortiment av innebandyfodral hittar du stickbags från Exel, Fat Pipe, Oxdog, Salming och Wooloc, oavsett om du är senior eller junior som spelar innebandy och behöver fodral till din innebandyklubba.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa nytt innebandyfodral!

 • Toolbags

  Köp din nya toolbag för innebandy hos Innebandyarenan. I vårt sortiment har vi toolbags från Exel, Fat Pipe, Oxdog, Salming och Wooloc.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa ny toolbag!

Visar 1 - 36 av 36 artiklar
Visar 1 - 36 av 36 artiklar