Målvaktshjälmar

Köp din målvaktshjälm hos Innebandyarenan. I vårt utbud av målvaktshjälmar för innebandy hittar du hjälmar från varumärken som Blindsave, Exel, Fat Pipe, Oxdog och Salming. Hos oss hittar du innebandyhjälm med bra passform och av bästa kvalitet oavsett om du är barn-, junior- eller seniorspelare. Var inte rädd för att kontakta oss om du är osäker på vilken hjälm som blir bäst för just dig.

Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa målvaktshjälm!

Målvaktshjälmar Det finns 14 produkter.

Underkategorier

 • Blindsave

  Köp din målvaktshjälm från Blindsave hos Innebandyarenan. Blindsaves hjälm för innebandy är en ny och tuff modell som används av många landslagsmålvakter från ett flertal länder. En egenskap som målvaktshjälmar från Blindsave har är att när målvakten börjar bli varm formar sig hjälmens insida efter ansiktet för bättre och bekvämare passform.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din målvaktshjälm från Blindsave!

 • Exel

  Köp din målvaktshjälm från Exel hos Innebandyarenan! Målvaktshjälmar från Exel håller hög kvalitet och ger bra skydd med bekväm passform för huvudet, oavsett om du är barn eller vuxen.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din målvaktshjälm från Exel!

 • Fat Pipe

  Köp din nya målvaktshjälm från Fatpipe hos Innebandyarenan! Målvaktshjälmar från Fatpipe har fräck design för både barn- och seniormålvakter.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa ny målvaktshjälm från Fat Pipe!

 • Oxdog

  Köp din målvaktshjälm från Oxdog hos Innebandyarenan! Målvaktshjälmar från Oxdog har modern design och smarta funktioner för både barn-, junior- och seniormålvakter.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din målvaktshjälm från Oxdog!

 • Salming

  Köp din målvaktshjälm från Salming hos Innebandyarenan. Då Salming är ett av de största innebandymärkena är givetvis deras målvaktshjälmar ett populärt val för många målvakter. I Salmings utbud finns målvaktshjälmar i snygg design för både senior och barn.

  Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa din målvaktshjälm från Salming!

Visar 1 - 14 av 14 artiklar
Visar 1 - 14 av 14 artiklar