Målvaktsbyxor

Köp dina målvaktsbyxor hos Innebandyarenan. För dig som står i mål i innebandy har vi målvaktsbyxor från varumärken som Exel, Fat Pipe, Oxdog och Salming. Oavsett om du är barn-, junior- eller seniorspelare hittar du smidiga målvaktsbyxor med bra passform och skydd hos oss.

Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa nya målvaktsbyxor!

Målvaktsbyxor Det finns 16 produkter.

Underkategorier

 • Exel

  Målvaktsbyxor från Exel innebär till säsongen 16/17 en helt ny kollektion. De nya byxorna är moderna och snygga med bra passform. De olika modellerna ger bra skydd för både senior, junior och barn.

  Köp dina målvaktsbyxor från Exel hos Innebandyarenan!

 • Fat Pipe

  Målvaktsbyxor från Fatpipe ger dig bästa skydd och bra rörlighet. I Fatpipes utbud av målvaktsbyxor finns det olika modeller och storlekar som passar bra till både senior, junior och barn.

  Köp dina målvaktsbyxor från Fat Pipe hos Innebandyarenan!

 • Oxdog

  Målvaktsbyxor från Oxdog innebär att du får moderna och snygga byxor med bra passform och rörlighet oavsett om du köper målvaktsbyxor till barn, junior eller senior.

  Köp dina målvaktsbyxor från Oxdog hos Innebandyarenan!

 • Salming

  Här finns våra målvaktsbyxor från Salming. I utbudet av byxor från Salming för innebandymålvakten finns det givetvis något både för barn, junior och senior. Salmings målvaktsbyxor har skön passform och snygg design.

  Köp dina målvaktsbyxor från Salming hos Innebandyarenan!

Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Visar 1 - 16 av 16 artiklar