Målvaktsskydd

Köp dina målvaktsskydd hos Innebandyarenan. Står du i mål innebandy och behöver nya skydd hittar du det du behöver hos oss, oavsett om du är barn, junior eller senior. Vi erbjuder innebandyskydd såsom knäskydd, armbågsskydd, målvaktsväst, målvaktshandskar och suspensoar från varumärken som Exel, Fat Pipe, Oxdog och Salming.

Välkommen till Innebandyarenan när du ska köpa nya målvaktsskydd för innebandy!

Målvaktsskydd Det finns 31 produkter.

Underkategorier

 • Knäskydd

  Här hittar du knäskydd för dig som är innebandymålvakt. Vi erbjuder både långa och korta knäskydd för innebandy från ett flertal olika innebandyleverantörer såsom Exel, Fat Pipe, Oxdog och Salming. Givetvis har vi knäskydd i olika storlekar, så du hittar bekväma skydd oavsett om du är barn, junior eller senior.

  Köp dina nya knäskydd för innebandy hos Innebandyarenan!

 • Målvaktshandskar

  Vi erbjuder målvaktshandskar för dig som står i mål i innebandy från ett flertal olika leverantörer. Här hittar du innebandyhandskar från Exel, Fat Pipe, Oxdog och Salming i både korta och långa modeller. Vi har även handskar i olika storlekar så oavsett om du är barn, junior eller senior hittar du bra handskar hos oss.

  Köp dina målvaktshandskar för innebandy hos Innebandyarenan!

 • Målvaktsväst

  Här hittar du målvaktsvästar för innebandy från leverantörer som Fat Pipe, Oxdog och Salming. Hitta den skyddsväst som har det skydd och de egenskaper som passar dig allra bäst. Köp din målvaktsväst för innebandy hos Innebandyarenan!

 • Armbågsskydd

  Här hittar du armbågsskydd för dig som är innebandymålvakt. Skydda armbågarna med bra armbågsskydd så att du både håller dig skadefri och vågar mer i spelet.

  Köp dina armbågsskydd för innebandy hos Innebandyarenan.

 • Suspensoar

  Vi erbjuder suspensoar, även kallat pungskydd, för innebandymålvakter till både junior- och seniorspelare. Här hittar du traditionella suspensoarer och även skyddsbyxor med inbyggd suspensoar från Exel, Fat Pipe och Salming.

  Skydda dig bra genom att köpa suspensoar för innebandy hos Innebandyarenan.

Visar 1 - 31 av 31 artiklar
Visar 1 - 31 av 31 artiklar