Innebandyklubba Fat Pipe Raw Concept 31 Jab

Fat Pipe Raw Concept 31 Jab är juniormodellen för en av världens allra lättaste innebandyklubbor.

Mer detaljer

1 099,00 kr inkl. moms

Lägg till i önskelistan

Datablad

Längd på skaft92
Längd totalt103 cm
Flex31 mm
SkaftRakt
Material i skaft100% kolfiber
BladFatpipe Jab PP
GrepplindaFatpipe Raw Concept Grip

Mer information

Fat Pipe Raw Concept är Fat Pipes, och kanske världens, lättaste innebandyklubba. Det är en klubba som sitter bra i handen och har en bra balans och skön känsla.

Det som skiljer Fat Pipe Raw Concept från övriga kolfiberklubbor är att istället för att ha 6-7 lager av kolfiber på vardera 0,15 mm har klubban 11 lager på vardera 0,07 mm. Alla dessa tunna lager av kolfiber ger skaftet den hållbarhet och de egenskaper som behövs för att få bästa tänkbara klubba, samtidigt som vikten hålls ner.

Fat Pipe har valt att behålla den aningen ruffiga ytan som blir vid produktionen, då slipningen kan skada några av de ytliga kolfibrerna. Detta för att behålla så mycket prestanda som möjligt i skaftet. Namnet på klubban kommer av den aningen råa yta som kvarstår och enbart behandlas med klarlack.

På Fat Pipe Raw Concept har de valt att enbart ha blad i PP-plast. Blad i PP ger en bättre och mjukare bollkontroll. Bladet Jab är ett av Fat Pipes nu mest populära blad och är lämpat för dragskott, handledskott och passningsspel..

Grepplindan på klubban är Raw Concept Grip, som har samma fasta yta och tjocklek som Sticky Grip. Raw Concept Grip består sedan av ett lätt och luftigt material som är 12% lättare än just Sticky Grip.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Innebandyklubba Fat Pipe Raw Concept 31 Jab

Innebandyklubba Fat Pipe Raw Concept 31 Jab

Fat Pipe Raw Concept 31 Jab är juniormodellen för en av världens allra lättaste innebandyklubbor.

19 andra produkter i samma kategori: